LIVSTIDS BYGG AB

OM OSS

VI ÄR LIVSTIDS BYGG AB

En nöjd kund är en återkommande kund

Livstids Bygg AB är en seriös byggfirma som alltid sätter kunden i fokus. Vi har över 25 års erfarenhet inom branschen och vi kan stolt säga att våra kunder är nöjda. Företaget finns baserat i Norrköping och vi arbetar främst i Östergötland men kan åta oss arbeten i hela Sverige, oavsett om det är litet eller stort. För att kunna erbjuda det bästa inom byggbranschen så har vi sett till att skapa samarbeten med de bästa partners på marknaden. När du anlitar oss kan du vara säker på att få en effektiv och högkvalitativ service, där vi tillsammans ser till att resultatet blir vad du önskar. Våra snickare har lång erfarenhet inom byggbranschen och de kan det mesta som behöver fixas. Hos oss kan du få hjälp med takbyggen, ombyggnationer, renoveringar, fönsterbyten, grävning – ja allt som hör byggbranschen till.

Vi erbjuder individanpassade helhetslösningar och kan självklart hjälpa till med planeringen av projekten. För att du ska kunna vara säker på att allt sker som sig bör upprättar vi ett kontrakt, en betalningsplan, en tidsplan och vi garanterar att när vi är klara är det snyggt och prydligt städat. Du kan även känna dig trygg i att vi har alla försäkringar som krävs för byggnationer och givetvis innehar vi svenskt byggyrkesbevis. 

Vi har självklart F-skattsedel och du kan utnyttja både ROT- och RUT-avdrag hos oss. Har du några funderingar på hur det fungerar så hör av dig så kan vi förklara det för dig. Ring bara 0700 94 04 54 eller mejla joel@livstidsbygg.se. Du kan givetvis även kontakta Skatteverket för att få mer information.

Joel Jansson 

VD

Kim Andersson

Ekonomi

Skicka ett meddelande till oss idag

Livstids Bygg hjälper dig att uppfylla dina drömmar oavsett om det är ett nytt garage, byte av fönster eller en mur runt tomten – vi är kunniga, noggranna och experter på det vi gör.